måndag 2 februari 2009

Uppskjuten match spelas

Skrev att jag med största sannolikhet skulle spela på matchen Bologna - Fiorentina och jag lägger det spelet redan nu. Matchen spelas imorgon(Måndag) kl 15:00. Den blev uppskjuten pga, snö(!). Finns en viss voidrisk för det här spelet om det fortsätter att snöa. Just nu snöar det men är plusgrader så det finns hopp om spel.

Bologna - Fiorentina 2:a
Odds: 2.35(Expekt)
Insats: 4/10 Units
Resultat: 1-3

Bologna är något så ovanligt som ett bottenlag som är bättre på bortaplan där man faktiskt är rätt bra. På bortaplan är man så bra som 7:a i ligan. Hemma är man dock dåliga och näst sämst i ligan med raden 2-3-5. Senast vann man mot Atalanta aningen orättvist efter ett långt inlägg från 35 meter som gick rakt i mål. Atalanta var det bättre laget med 20-8 i skott. I Fredags skadade sig Volpi på träning och istället för honom kliver Mingazzini. Mudingayi är tillbaka efter avstängning.

I Osndags tog Fiorentina sin första vinst 2009 efter 2-1 mot Napoli på hemmaplan. Innan hade man 3 raka förluster men mot Milan och Juventus men där hade man domsluten mot sig. På bortalan är Fiorentina helt okej med 4-0-7. I dag får man tillbaka Mutu som tillsammans med Gilardino bildar ett av ligans allra farligaste anfallspar.

Fiorentina ska ha en riktigt bra chans med Mutu tillbaka ökar chansera på en 2:a markant. patrik86 på TipsZonen gjorde mig uppmärksam på det här spelet. Titta gärna in hans 1000-lapp.

Troligtvis inga mer spel den här Måndagen då utbudet är supertunt.

Inga kommentarer: