söndag 1 februari 2009

Milan gjorde jobbet

Får tacka Milan för ett fint jobb ikväll som ordnade så att överspelet gick in. Första halvlek såg ut att bli mållös innan Pato steg in i handlingen och på ett inlägg från Beckham kliniskt klippte in 0-1. Hoppas för Milans skull att de kan lösa så att Beckham får vara kvar. Direkt i andra gjorde 0-2 och överspelet såg plötsligt mycket bra ut men sen blev det stiltje. Milan skapade visserligen två frilägen som slarvades bort av Kaká och Pato men sen la de sig på försvar.

Men så till slut i ett mycket fint uppbyggt anfall i 83:e minuten klipper Kaká in 3:an. Får tacka Ancelotti som var snäll nog att inte byta defensivt i den här matchen.

Spelas faktiskt en Serie A match imorgon kl 15 av någon anledning mellan Bologna och Fiorentina. Där blir det med stor sannolikhet spel.