söndag 8 februari 2009

Morgondagens spel

Här kommer morgondagens spel

Cagliari – Atalanta Bergamo 1:a 
Odds: 2.00(Bet365/Expekt) Spelbar ner till 1.90
Insats: 6/10 Units
Resultat: 0-1

Ett mycket formstarkt Cagilari möter ett dåligt bortalag och chansen till 3 poäng borde vara stor.

Cagliari har fått fart på maskineriet och har nu 4 raka segrar och ingen förlust sedan 14 December borta mot Roma. Man är minst sagt inne i ett stim just nu. Formen har gjort att man rusat i tabellen och man ligger för tillfället på en 7:e plats med bra chans på europaplatserna. Hemma är man starka och har raden 7-2-2.

Atalanta är ett utpräglat hemmalag som knappt ens kan vinna på bortaplan. Senaste matchen vann man på hemmaplan mot Catania som också dom är bättre hemma(De italienska lagen verkar nästan bara kunna prestera på hemmaplan). 2 vinster på de 5 senaste och idag saknar man även Bobo Vieri. Vieri är inte ordinarie men än dock viktig. Bortaraden är 1-2-7.

De 6 senaste mötena mellan lagen på Sicilien har slutat med 4 vinster och 2 oavgjorda.

Tottenham Hotspur – Arsenal FC Över 2.5 Mål 
Odds: 1.95(Unibet/Bet365) Spelbar ner till 1.95
Insats: 4/10 Units
Resultat: 0-0

Tottenham och Arsenal möts i et thett derby mellan två underpresterande lag. Mötena lagen emellan brukar vara underhållande och målrika, ingen glömmer väl höstens möte som slutade 4-4?

Tottenham saknar i dagens möte duktige Bentley samt Defoe men samtidigt så debuterar Robbie Keane som man nu värvat tillbaka från Liverpool. Han kommer göra stor nytta i Tottenham. Tottenham har kass men de två senaste matcherna har varit målrika tillställningar, 3-2 förlust mot Bolton och 3-1 vinst mot Stoke.

Arsenal har återigen fått ge sig från titelstriden och får nu försöka kämpa sig till en 4:e plats. Efter många om och men värvade man Arshavin som finns med i truppen enligt TeamTalk.com och kan säkert få lite speltid imorrn. Arsenal kommer in i matchen med två raka oavgjorda och vill nu visa fansen att de kan vinna.

Statistiken som får mig att spela är den som man hittar om man kollar på de inbördes mötena. Inte ett mållöst möte sedan 1998 och 6 av de 7 senaste har gått över linan.

Inga kommentarer: