tisdag 3 februari 2009

Ett spel ikväll

Testar ett spel ikväll:

Bristol City – Charlton Athletic 1:a 
Odds: 1.81(Betfair)
Insats: 6/10 Units
Resultat: 2-1

Oddset är efter kommisionerna som Betfair tar.

Bristol City är inne i ett riktigt stim just nu och det flyter på riktigt bra i ligan och parkerar just nu på en 11:e plats i ligan. Hade det inte varit för en riktigt lång svit utan vinster på hela 8 matcher så hade man legat högre upp i tabellen. På de 5 senaste matcherna har man nu vunnit 4 och spelat en oavgjord mot starka Wolverhampton trots underläge med 0-2. Senast vann man mot Barnsley med 2-0 efter två snabba mål i andra halvlek. 

Borta för dagen är försvararen Mcallister pga. avstängning. Anfallaren Maynard samt yttern Sproule testas på matchdagen. Maynard är Bristols bästa målskytt men saknades även i Lördags och då gick det ju bevisligen bra ändå.

Dagens motståndare Charlton har haft en riktigt kass säsong och ligger faktiskt allra sist i tabellen. 4 förluster och endast 1 vinst på de 5 senaste imponerar ej. Vinsten kom mot ojämna Crystal Palace som ingen riktigt vet var dom står. Idag saknar man anfallaren Andy Gray och försvararen Jonathan Fortune som båda skadade sig mot Crystal P och kommer missa resten av säsongen. Vänsterbacken Youga är avstängd och det är osäkert om duktige Mark Hudson kan spela.

Ganska jämnt på avbräcksidan men Bristols fina form bör fälla ett avgörande ikväll.

Inga kommentarer: