tisdag 17 februari 2009

Svansjön vinner

Sitter här och nattugglar och är besviken på mig själv. Handbollsreken var extremt undermålig och dålig och Sävehof underpresterade något enormt. Ska krävas en hel del mer innan jag rör handbollen igen. Har hittat ett riktigt intressant spel till morgondagens/dagens engelska fotboll.

Watford – Swansea City 2:a 
Odds: 2.45(Unibet) Spelbar ner till 2.25 
Inats: 4/10 Units
Resultat: 2-0

Swansea är i ett riktigt stim och nosar på de högra placeringarna i Championship. Ikväll möter man nedflyttningshotade Watford och känns som en mycket trolig vinnare.

Swansea kommer in i matchen med ett gott självförtroende med 16 raka matcher utan förlust. Spelade mot Fulham i Lördags i en match som slutade 1-1 och man var enligt uppgift närmare segern(Såg tyvärr inte matchen). 4 vinster och en oavgjord de 5 senaste i ligan(En inställd mot QPR också). Bortaraden är okej, 4-7-4.

Watford kommer från en tapper förlust mot superlaget Chelsea med 1-3. Man tog ledningen innan Anelka show började. Formen är dalande och man har endast 1 vinst de 6 senaste. Senaste ligamatchen fick man stryk mot ett formdippat Wolves med 3-1. Förra veckans ligamatch blev inställd. Är normalt bra på hemmaplan och har raden 7-3-5. Man har dock börjat dippa och har 2 förluster de senaste 3 hemmamatcherna.

Båda lagen är skadefria. Mötet i höstas slutade 3-1 till Swansea.

Inga kommentarer: