lördag 21 februari 2009

Fint spel från Finska ligacupen

Fick ett riktigt fint tips om ett spel från den finska ligacupen i fotboll som inte kan ignoreras. Håller dock ner insatsen då jag är osäker på motivationen hos de olika lagen.

Tampere United – FC Lahti 1:a 
Odds: 2.30(Bet365) Spelbar ner till 2.15 
Insats: 3/10 Units
Resultat: 5-0

Två jämna lag möts i finska ligacupen men Lahti kommer med stora skadeproblem.

Först lite kort om hur ligacupen spelas. I två grupperna med 7 lag går de 4 bästa vidare till slutspel så det är det som det spelas om nu. Alla möter alla en gång. Tampere ligger på en 3:e plats med 4 poäng efter 2 matcher och Lahti ligger 5:a med 2 poäng på 2 matcher. Lika mycket att spela om för båda dvs.

Tampere kommer in i matchen med i stort sett intakt trupp förutom en viss tvekan för anfallaren Pohja men han kan troligtvis lira ett par minuter idag. Lahti har stora skadeproblem och följande spelare saknas idag: Rafael liksom Moilanen, Hänninen, Haara och Veltheim är säkert borta och Shala kan kanske spela 30 till 40 minuter. Även viktige backen Hietanen saknas. Lahti kommer med 9 ordinarie spelare till matchen och har sedan lånat in 4 spelare från A-juniorerna och FC Hämeenlinna. Endast 13 spelare att tillgå alltså.

Tack till Sammy på Tipszonen för tipset!

Inga kommentarer: