lördag 7 februari 2009

Tajt derby

1 av 2 spel har suttit hittils idag och det får väl anses okej. -1 Unit är facit än så länge. Ett hett Sevilladerby ikväll där det brukar vara tajt och inte särskilt mycket mål.

FC Sevilla – Betis Under 2.5 Mål 
Odds: 1.82(Ladbrokes) Spelvärt ner till 1.75
Insats: 5/10 Units
Resultat: 1-2

Två lag med mycket rivalitet möts i "El Derbi". Själv är jag Betico och hoppas naturligtvis de mina tar hem detta.

Sevilla kommer in i matchen med riktigt dålig form och 2 raka förluster. Senaste hemmamatchen var mot Racing där man förlorade med 0-2 och var riktigt dåliga. På de senaste 5 matcherna har man spelat under linan i 4 och i år är man ett betydligt tajtare lag och har vunnit många matcher med uddamålet. Det enda riktigt kreativa spelarna i Sevilla är yttrarna Capel och Navas. De kan skapa chanser på egen hand.

Betis har verkligt dåligt form resultatmässigt med spelet har blivit mycket bättre på senaste tiden och man borde ha fått med sig någon mer poäng här och där. Endast 2 av 5 matcher har slutat under men mot Sevilla kommer man få det svårare helt klart. Under transferfönstret värvade man Oliveira som är en farlig målskytt. Han kan nog mycket väl komma med i målprotokollet idag. Annars är det just målproduktionen som varit Betis problem.

Senaste mötet slutade 0-0 och 7 av de senaste 10 har gått under linan.

Inga kommentarer: