lördag 14 februari 2009

Charlton tog sista chansen

Eftermiddagens två spel satt som ett smäck och jag har gjort ett skönt plus idag.

Charlton tog kommandot i  sin match genom att sätta 1-0 10 minuter före paus och avgjorde sedan i andra halvlek med 2-0 i den 68:e minuten. Kollar man på statistiken så vann Charlton rättvist. 16-10 i skott och 12-2 i skott på mål talar sitt tydliga språk.

Cheltenham - Hereford blev en trevlig tillställning. Först tog Hereford ledningen men strax innan paus kvitterade Cheltenham. Efte paus tog Cheltenham ledningen till 2-1 innan Hereford vände igen och vann med 2-3. Den matchen skulle jag viljat sett. Överspelet satt bra där hur som helst.

Spel till kvällen kan dyka upp men hoppas inte för mycket.

EDIT: Blir inga mer spel idag. Hade ett på gång men oddsen dök på det och det blev ej spelvärt.